Då var tiden inne…

I nästan tio års tid har du hjälp mig med mina proteser. Du har byggt alltifrån löparproteser, träningsproteser,  alpinproteser och tester av nya fötter, utan dig vet jag inte riktigt vart jag hade varit i livet. När jag har kommit på mina knasiga idéer så blev jag alltid bemött av ett leende men ändå liten orolig blick och du sa alltid: -vad har du kommit på den här gången då?
Så många gånger när jag har sagt tack till dig så brukar du alltid svara: det är ju mitt jobb, det är det här jag ska göra!
Men det du inte tänker på är att du har gjort mer än ditt jobb, det engagemanget du har haft under mina år som amputerad är helt otroligt. Jag kom till och med ihåg att du var med mig under en helg i skidbacken för att vi skulle testa hur slalomprotesen fungerade så att allt var rätt inställt.
Jag tror inte att du vet själv hur stor påverkan du har haft på många människor under din yrkeskarriär, Visst alla dagar på jobbet är inte alltid roliga men du såg ändå till att ta hand om människor och göra deras vardag lite lättare.

Nu är tiden inne Linus, går du i pension.
Du har byggt in sista protes kan man säga (haha) så nu får du bygga något annat i din verkstad där hemma.
Jag vet att du kommer att trivas som pensionär, även om du är lite rastlös av dig ibland så kommer du ändå njuta av en helt fantastisk tid som pensionär. Och jag hoppas att den hopfällbara grillen du nu har fått kommer göra sitt jobb och laga en och annan god måltid i skogen.

Jag vill tacka dig Linus för det åren du har hjälpt mig, Och att du har stått ut med min envishet, Vilket inte alltid har varit lätt i sig. Det finns de gånger som vi inte haft samma åsikter men du har alltid sett till att jag kommit nöjd, så jag är evigt tacksam för alla timmar du har lagt ner på mina proteser, utan dig hade det inte varit möjligt för mig att vara den person jag är idag.Det finns de gånger som vi inte haft samma åsikter men du har alltid sett till att jag kommit nöjd, så jag är evigt tacksam för alla timmar du har lagt ner på mina proteser, utan dig hade det inte varit möjligt för mig att vara den person jag är idag.

Stort TACK och njut av pensionen!