Brev från polisen…Whaaat?

När jag kom hem igår så kollade jag posten vilket 9 av 10 människor alltid gör så det var ju ingen spännande händelse, om det inte var för att jag ser ett brev från polisen. Och jag blev ännu mer fundersam när det står “Underrättelse om beslut” högst upp, och lite längre ner om att det handlar om Egenmäktigt förfarande. Snacka om att jag blev lite fundersam på vad jag skulle kunna ha gjort, jag kollade lite längre ner på pappret och ser en adress som jag inte känner igen. Jag fick fundera lite och kollade på datumet då det skulle ha inträffat, kom sedan på att jag sålde ju min bil förra onsdagen och detta skulle ha inträffat natten till torsdag mellan 22-06. Nu är det ju så att förundersökningen är nedlagd med skäl: Det är uppenbart att brottet inte går att utreda.
Så denna dagen går till att kontakta Kommissarien som har utrett detta och få en förklaring samt att jag få förklara att jag sålde bilden den dagen så mitt namn inte förekommer i något dumt.
holst_polisen
Efter jobbet idag blir det till att hämta min cykel som jag köpte i tisdags, tänkte att jag skulle “få igång” benen igen så nu blir det till att cykla varje dag till jobbet. Kommer säkert bli jobbigt de första dagarna men sen blir det rutin och då är det lättare. Köpte min en “Hybrid racer” som det så fint kallas, det är som en vanlig cykel men den har smala däck och en lite snabbare utväxling på växlarna, dvs. en perfekt cykel för mig bara benen håller… Må väl mina vänner så skriver jag mer lite senare!