bra svar från polisen och första cykeldagen!

Jag kan börja med att lugna alla så det inte var så farligt med brevet från polisen, det var så att nummerskyltarna hade blivit stulna för den nya ägaren redan första natten. Och då har inte ägarbytet gått igenom systemen så då kommer anmälan till mig istället, så det var ingen fara.

Idag så tog jag cykeln till jobbet (med tanke på att jag köpte en cykel igår), och jag måste säga att det var faktiskt riktigt härligt att cykla på morgonen.
Holst_Apollocykel
Är ju lite kallt när man får upp farten men jag hade varit så snart denna dagen att ta med mig ett par tunna vantar som åkte på nästan direkt. Det är ju inte mer än 20 minuters cyklande till jobbet så det är ingen superlång sträcka men det kändes ändå i benen när jag kom fram, det är ju inte direkt exakt samma muskler som jobbar när man springer. Jag blev ändå ganska förvånad över hur bra det gå att cykla med protesen. Det som är svårt är om jag skall behöva ställa mig upp för protesen är ju inte lika ledad som en riktig fot om man säger så. Då är det tur att man har en del växlar att välja mellan :-), tror att det kommer bli bra om jag fortsätter cykla till jobbet varje dag nu, en riktigt bra vardagsmotion som jag kan lägga till utöver mina löppass.

Må väl min vänner för det är ju FREDAG idag…