bra träning men tomt i backarna…


Får väl meddela att den här träningsresan fick en lite annorlunda början, för det visade sig till slut att jag blev själv här idag. Så det blev att åka själv idag och utforska lite backar (vilket går ganska snabbt med tanke på att jag kan lindvallen ganska bra då man tillbringat vintrarna här när man var liten).
Men jag har fått 6 timmars bra åkning i benen nu så det känns riktigt bra, det är en riktig skillnad från bara 1 månad tillbaka. Visst det är lite ensamt måste jag erkänna när man ska äta lunch och när man åker liften men det finns ju alltid någon vänlig själ som pratar med en haha…

Det som är skillnad och som jag tror beror mycket på Coronasjukan är att det märks i backarna att många valt att vara hemma istället för att åka skidor, finns inga köer till liftarna och när jag kom strax efter 09 till backen så var det jag och 4 till. Så JA det har påverkat otroligt mycket måste jag säga.

Efter 3 timmars åkning så var det dags att få i sig lite vätska och jag passade på att byta pjäxa då jag åkt med racepjäxan och det brukar alltid bli lite smärta i benet första dagen, så för att hålla ut de 3 kommande dagarna så tog jag min “vanliga” och det var ju som att gå från finskor till moonboots 🙂
 
Det blev hela 6 timmars åkning och jag kände när jag satte mig i bilen att benen fått jobba och jag gjorde lite mat i stugan.
Efter maten blev det en gammal bondfilm (goldfinger) och sedan somnade jag i 30 minuter (det är hårt att vara på träningsläger)
Nu är det dags att vila och hoppa i säng för imorgon ska jag åka mer….