Borås Tidning / Borås Newspaper and Swedish TV

Idag när jag vaknade kändes det som en jobbig dag, hade mardrömmar som aldrig förr.
En av dom var att jag försov mig till Göteborgsvarvet och missade allt vad löpning heter, vilken ångest jag hade i drömmen, jag vaknade helt kallsvettig och hade svårt att somna om.
Jag träffade Borås Tidning samt SVT igår och jag måste säga att jag tror det gick bra, bt la upp ett filmklipp igårkväll som många kommenterade, och det var bara positiva kommentarer även om jag själv kanske inte är riktigt lika tillfredsställd med vad som visades, (kan bero på att man inte är van vid att kolla på sig själv på det sättet).
Nu på morgonen när jag kom till jobbet så kollade jag i tidningen och jag fick en del av förstasidan samt en helsida så jag får vara nöjd, och man måste säga att det kan bli en del missförstånd, eller man kan tolka olika svar på olika sätt, men i det stora hela blev allt bra!
boraastidning_2014-05-13-1boraastidning_2014-05-13-5
Det finns även ett filmklipp på http://www.bt.se/webbtv

Det blev även 2,5 timme med SVT som filmade och intervjuade, men det kommer sändas på tors eller fredag och jag tror det kommet på västnytt 21:40, och för er som vill kolla men inte bor i väst så kommer det ligga på nätet under ett helt år.
Efter allt så fick jag åka hem för att få lite mat i kroppen samt vila 2 timmar. Vid 18 tiden ringde Mika och förklarade att det var dags för löprunda så jag, Marcus Mika möttes upp och tog en runda, MEN det var inte smärtfritt om man säger så, det var nämnligen så att hela himlen öppnade sig och jag tror inte jag kan minnas senast jag var så blöt, men vi tog oss runt sedan var det hem till ett varm bad och vila mig i form.
NU är pressen lite större om att jag skall klara det, men jag skall göra mitt bästa för att nå mitt mål!
Ha en underbar dag / Johan Holst

Borås Newspaper and Swedish TV
Today when I woke up it felt like a rough day, had nightmares like never before.  One of them was that I overslept to Göteborgsvarvet and missed all that running, what anguish I had the dream, I woke up completely in a cold sweat and had difficulty getting back to sleep.
I met with Borås Newspaper and SVT yesterday and I must say I think it went well, bt was putting a movie last night that many commented, and there were only positive comments although I myself might not be quite as satisfied with what was shown, (maybe because Im not accustomed to look at myself that way).  This morning when I came to work, I looked in the newspaper and I was part of the front page and a full page, so I’ll be satisfied, and one must say that there may be some misunderstanding, or one can interpret different answers in different ways but on the whole was good!
It was also 2.5 hours with SVT who filmed and interviewed, but it will be published on Thursday or Friday and I think it will come to the west news 21:40, and for those of you who want to check but do not live in the West, it will be on the web for a whole yearAfter all, I had to go home to get some food in my body and rest for 2 hours. At 18 called Mika and declared that it was time for jogging so I, Marcus Mika met up and took a round, BUT it was not painless, if I say so, it was appreciably that the whole sky was opening up and I do not think I can remember the last time I was so wet, but we made our way around since it was home to a warm bath and rest me in shape.
NOW is the press a little bigger on me to make it, but I will do my best to reach my goal!
Have a wonderful day / Johan Holst