Jag har varit lite på resande fot den senaste tiden, och det har faktiskt tagit lite extra av min ork för att göra saker som jag vanligtvis brukar göra rent rutinmässigt annars. Visst ser jag till att jag rör på mig och att jag får i mig det som jag behöver för att tanka styrka både måltidsmässigt och energimässigt med att träffa människor som jag gillar.

De två senaste veckorna har jag varit i Stockholm 3 gånger och i Norrköping en gång så jag jag har åkt fram och tillbaka en del gånger kan man säga. Dock har det endast varit jobb och möten, men inte tråkiga möten utan väldigt givande. Jag har ju som jag berättat om tidigare ett nytt jobb som innebär att jag får resa en del, kommer ju inte vara lika mycket senare som nu då vi ligger i uppstart med 5-6 olika projekt som är lika viktiga allihopa.

Så jag måste erkänna att vissa stunder får man stanna upp och andas för att veta vad man precis sagt eller gjort. Det är bra att man kan anteckna smidigt via dator eller appar i mobilen.

Nu har jag precis landat på Landvetter (flög till Stockholm kl 06:00 imorse för att ha 2st möten) och ska bege mig hem för att ta med familjen för middag på en av favoritrestaurangerna. Det ska bli riktigt roligt att göra en sak tillsammans idag då jag ska flyga till Spanien imorgon och vara borta till måndag. Jag ska iväg över helgen och spela golf så det kommer verkligen bli skoj, bara vädret blir bra. Som det ser ut just nu så kommer det blåsa och troligtvis regna så vi får väl försöka smida en snabb reservplan för vad vi ska göra om man inte får gå ut på golfbanan på grund av regn, nåja det kommer nog lösa sig haha.
Jag vet en sak i alla fall, jag kommer sakna familjen!

Nej nu blir det lite bilkörning för att sedan få i mig lite mat, må väl mina vänner så skriver jag säkert imorgon.