35-åringen…

Ja det är väl så man får titulera sig nu 🙂
Hade en helt underbar födelsedag igår med mycket tårta och många skratt, blev lunch på Borås GK med Krister som är klubbens Pro.
Efter det åkte jag tillbaka till jobbet så blev det mer tårta, och jag blev faktiskt förvånad då de sjöng för mig på jobbet, helt otroligt.
När jag kom hem så var det att ta emot gäster som ville fika och lämna paket till mig (ville och ville, dom hade inget val haha).
Sen när alla åkt hem bar det av till restaurang Babbel för att fylla på magsäcken lite till 😉 för att sedan gå till Pool House och spela lite golf i golfsimulatorn.
Så när jag väl kom hem efter det så var jag helt slut och när jag la mig för att sova så kom jag att tänka på det jag har i mitt liv och min omgivning.

Jag har det bra, familjen och mina vänner som finns i min närhet är de som jag värderar mest av allt. Och jag är verkligen glad över att de finns där, jag uppskattar alla till 100% och jag tar ingen för givet att de skall finnas där för evigt, men jag vet att de ställer upp när man behöver.
Det finns inte hos alla och jag tycker synd om dem som inte får uppleva det, för det finns inget bättre än att leva med människor i sin omgivning som är stabila och ger lika mycket som de tar.

Så jag tackar alla för igår och hoppas på att kommande året kommer bli lika bra om inte bättre 🙂
Ha en underbar dag mina vänner!
IMG_1398