Vinst igår och vigsel idag…

Ja ni läste rätt, fast först kanske jag ska förklara lite hur det gick till. Vi är på Vara Bjertorp Slott för att Alexander och Jacqueline ska gifta sig och det började med en golftävling på Vara Bjertorp GK.

Vi blev indelade i lag och jag gick med första boll ut. Vi spelade en spelform där man i princip slår ut båda två sen väljer man vilken boll som ligger bäst och spelar den i hål med vartannat slag. Egentligen så vann Alexander och Emil men med tanke på att det är Toastmaster och blivande mannen så fick inte dom vinna så då ropades vi ut som vinnare… haha sjukt för vi spelade såååååå dåligt enligt mig. Senare på kvällen var det party men med tanke på att vi hade med oss Tim så blev det tidig läggning.


Idag är det vigsel kl 14 och det ser vi verkligen fram emot, efter an underbar förmiddag här ute så kan inte den här dagen bli annat än PERFEKT för brudparet. Jag kommer att DJ:a en liten stund på kvällen (ca en timme) för att sedan bege mig till sängen för att få min behövliga vila.

Så mina vänner, jag hoppas ni får en underbar dag!