vill så mycket mer…

Efter jobbet igår så tog jag mig en cykeltur, det var varmt må jag säga men inte så varmt att man fundera på att stanna. Det var bara att ta upp vattenflaskorna och se till att man fick i sig vätska.
Det här var första gången jag skulle cykla en lite längre distans (vet inte om man kan kalla det längre men jag skulle hålla ett bra tempo). Så upp i sadeln och trampa på, målet var tur och retur till Bollebygd, en nätt cykelresa på 53km. Jag gjorde resan på under 2 timmar precis vilket jag är nöjd med på ett sätt, klart att jag vill öka farten men jag måste vara ärlig mot mig själv och förstå att jag precis har börjat cykla racer så det kommer nog bli bättre, mer träning bara.
DCIM100GOPRO
Jag fäste en GoPro på cykeln för att kolla lite saker vad som händer med benet under cykelfärden.
IMG_20160602_141750
När jag kollar på filmen samt bilderna så ser jag att proteshylsan skär in i benet på några ställen. Måste erkänna att det märkte jag iofs direkt när jag klev av då det sved till lite i knävecket, och när jag kollade så hade det skavt av lite hud här och där. Så nu blir det till att kontakta min ingenjör Linus på OTA och be han justera hylsan lite.
DCIM100GOPRO
Nu undrar ni säkert hur mina ben och rumpan mår idag efter detta passet haha, och jo kroppen känns helt okej, extremt lite träningsvärk måste jag erkänna, dock en del skavsår efter protesen så klart. Nej nu måste jag jobba lite, hoppas att ni får en underbar fredag mina vänner!