Vilket bakslag, hoppas jag hittar någon till lördag!


Som ni vet så är det Tjörn Triathlon på lördag och jag har ett lag som skall vara med, eller man kanske ska säga hade!
För igår kom ett ganska hårt bakslag då personerna som ingår i ordinarie teamet (simmare och löpare) inte kan vara med på grund av speciella situationer.
Så nu sitter jag här på kontoret och funderar på hur jag skall göra. Visst har jag frågat människor i min omgivning och har jag lite tur kanske jag kan hitta en eller två som kan ställa upp (inväntar svar under dagen).
Funderade hela kvällen igår på hur jag ska lösa detta, jag har eventuellt ett ess i rockärmen om jag inte hittar några, men då skall jag ha riktigt tur OM han kan ställa upp, för då har jag både simningen och löpningen klar.
Det känns sådär just nu om jag skall vara ärlig, MEN jag hoppas verkligen att det löser sig! Jag kommer att vara på plats iaf på Lördag sen får vi se om jag e på startlinjen eller inte med mitt team!… Håll tummarna för att det löser sig!