Vilken start på Sommartorsdagarna!

Som ni vet så skrev jag igår att Sommartorsdagarna skulle börja igår och vilket drag det var. Norlie och KKV gjorde ett grymt bra uppträdande, om det är något som man ska kritisera (om man nu måste) så var det väl deras DJ mixer som inte ville fungera i början så det blev 2 minuters tystnad, men men vad gör det. För när dom väl kom igång så fanns det inget att klaga på. JAg pratade lite med Sonny (Norlie) efter och han var sjukt nöjd och summerade det hela med en bra line: – Man måste vara oförskämd om man ska klaga på det här 🙂
Jag tycker att min spelning var riktigt bra och det var otroligt många som kom fram igår (många från Göteborg) och berömde mig för mitt framträdande under kvällen, och jag måste säga att jag tyckte det var så roligt gig igår så jag ville inte stänga av musiken 02:30 när Grand stängde. Det enda som skrek att jag borde stänga av och gå hem var mitt knä som gjorde sig tillkänna med diverse hugg och dunkande värk, men men vad gör man inte när man har så roligt. Det är dessa stunder som man kan samla glädje och leva på det ett tag…
Nu blir det att jobba vidare och sedan invänta samtal från ortopeden för hur dom skall göra med mitt knä!. Må väl mina vänner…
Fil 2015-06-26 07 25 40