Valet var inte lätt, men så lämnade vi varandra…

Det kostar lite när jag skall göra min utmaningar och åka på mina äventyr, till denna utmaningen så behöver jag en specialfot som kommer att underlätta utförsåkningen.
Och när jag pratade med min ingenjör så fick jag domen att jag skulle få stå för hela kalaset själv för Landstinget kan inte stå för proteser som är klassade till fritidsaktiviteter.
Okej svarade jag och frågade han vad foten kostar, -Ja du svarade Linus i andra änden, den kostar 37 000:-.
SLALOM

Jag ringde direkt till Össur och kollade om man inte kunde tillverka en likadan fot till mig (med tanke på att de är mina sponsorer ville jag kolla med dem först), men kostnaden skulle bli för stor att ta fram en helt ny fot och det förstod jag, men jag ville ändå kolla innan jag gjorde något annat. Jag ringde även till Håkan Axelsson (han är underbensapmuterad och har varit med i flera paralympics) och frågade hur han gjorde när han skulle åka alpint. Och jag fick förklaringen att han använde sina “vanliga” protes, men det var lite problem på ett sätt att få protesen att bli riktigt fast i pjäxan. Så när jag berättade om den här nya protesen sa han: -Ja du det är mycket pengar men om du kommer åka en del så kan det ju klart vara värt det.
Så efter dessa samtal så har jag beslutat att jag kommer köpa foten själv och se till att alpinåkningen blir verklighet.

Med tanke på att jag behöver få fram pengarna ganska snabbt så bestämde jag mig i fredags för att vi skulle lämna varandra.
Det var lite delade känslor när jag såg att du lämnade mig med din nya ägare i lördags.
IMG_0067.JPG
Ibland är valet inte så lätt som man tror men en ny motorcykel kan jag köpa till sommaren och det skulle betyda så mycket för mig att kunna åka utför igen.
Jag kan även avslöja en lite detalj och det är att jag skall på ett viktigt möte inom en vecka med företag som vill hjälpa mig i framtiden.
Vad det är och vad dom gör kommer jag skriva när det är mer “klart” om man säger så 🙂
Jag ska träffa min ingenjör idag för att fixa till min löparprotes så jag kan börja springa igen, och för att kolla lite detaljer om vad för info leverantören av specialfoten behöver för info för att jag skall få protesen anpassad för just mig.

Må väl mina vänner och ha en underbar dag!…