Utmaning 1 för 2015 är tydligen bestämd. Hur tänkte jag?

Eftersom jag inte har så mycket annat för mig så hoppade jag på en utmaning. Ibland behöver man lite utmaningar. Därför tar jag den mest tidskrävande sporten jag kan komma på nämligen Golf.
Eller om jag skall vara ärlig så kom idén till för någon vecka sedan när jag och min vän Marcus var ute, (och ja vi hade druckit något glas alkohol).
Vi mötte en person som kallas för Lila, och han har en tävling varje år som han anordnar. Så han sa så här: -Johan du som inte är feg och vill prova på lite utmaningar, var med på min golftävling i september nästa år.
Och svaret kom bara efter några sekunder: -Kan jag väl göra, hur svårt kan det vara? en boll några klubbor och ett hål som bollen ska i.
Några dagar senare mötte jag och Markus Lila och frågade om vadet stod kvar angående golfen, och svaret kom snabbt: -SJÄLVKLART, vi börjar i vår med att fixa grönt kort till er.
Marcus och jag tittade på varandra och skrattade medans vi sa, Jaha, det här ska bli kul!. vi kommer bli utskrattade, men men.
Nu har vi bara ett “litet” problem. Hur fasen gör man för att lära sig spela golf?. Jag ringde upp lite bekanta som spelar golf och fråga rakt ut hur man gör. Nästan alla var tysta en stund sen svarade dom att detta kan bli något av ett litet projekt. För det tar tydligen lite tid att lära sig. Först måste vi fixa klubbor till dig svara de alla, ja det har jag fattat men jag tänkte kolla runt lite om jag kunde få låna av någon i min bekantskapskrets nu i början för att se om jag gillar det och vilken nivå vi ska lägga den här utmaningen på.
OM jag ska vara ärlig så vet jag inte hur detta kommer att gå, visst jag har ju bollkänsla men jag tror att golf är en sport som mitt psyke kommer att pressas på.
Aja, som sagt, EN boll, ETT hål, och några klubbor… Ska väl inte vara ett problem att komma fram 🙂
Nu blir det frukost och lite jobb, sen till sjukhuset för en koll av mitt ben och lite snack med min ingenjör.
images