Tung morgon…

Var riktigt jobbigt att gå upp när klockan ringde 04:30, ville på ett rätt bara vända mig om och somna igen.
Men tanken på att jag SKA träna och inte vika ner mig som det är lätt att göra ibland. Det vara bara att fixa ordning benet, på med träningskläderna och gå till bilen.
Vilken chock när jag kom ut i shorts och det var endast 0 grader, snacka om att man vaknade till liv.
Väl när jag kom till gymmet så var det att värma upp med cykling vilket jag brukar, men denna dagen var det inte roligt.
Det gjorde ont som bara den i vänster knä, fick inte riktigt ordning på det trots att jag tog det lugnt med uppvärmningen.
Känns som en liten överansträngning och det är ju inte så ovanligt då jag belastar vänsterbenet ganska mycket, så jag kände att det blir ingen benpress idag direkt.
Hela passet kändes bara tungt, kroppen ville inte riktigt komma igång hur jag än försökte motivera mig så kändes det som att jag sprang i motvind hela tiden.
Men jag ska inte ge mig tänkte jag så det vara bara att fortsätta träna och efter jag tränat i en timme så blev det hem och ta ett varm och skönt bad i 20 minuter.
Nu sitter jag på jobbet och skall försöka få undan lite på min “att göra lista”.
Efter jobbet blir det att ta mig till Poolhouse och träna lite golf, jag har fått riktigt bra respons på det här med golfandet och det är många som skriver hur mycket dom ser fram emot att se mig på banan i sommar och att dom gärna vill spela med mig vilket självklart uppskattas.
Nej nu måste jag jobba lite så jag gör nog något inlägg senare idag!.

IMG_0233.JPG