Trotsar regn åska och blixtar!

Var på sjukhuset idag och träffade en ingenjör som heter Johan (då min ordinarie ingenjör Linus har semester) och han hade fått ett samtal på morgonen av Össur (tillverkaren av mina protesförtter/Blade) som ville att han skulle ta en del mått på mitt ben, vilket han gjorde. Det jag ”råkade glömma” var min löparprotes så jag får gå till sjukan imorgon igen för att ta det sista måttet (som säkert är det viktigaste). Jag har en aning om vad Jessica (min kontaktperson på Össur) har i tankarna, så det ska bli roligt att se om det fungerar.

Jag var ute och tog en runda idag på 7,1 km med Marcus och Krister.
Det gick bra då vi höll ett ganska lagom tempo. Vi skulle kunna springa lite snabbare men nu var det en ny runda som Krister presenterade för oss så vi tog det lugnt som sagt för att veta att vi skulle kunna springa hela rundan.
Den här delen var lite mer backig så benen fick jobba mer än vanligt men det var det värt.
Jag var dock tvungen att gå på tre ställen för det var där det låg typ brädor över små bäckar. Det har ju regnat en del i Borås idag så det blev jättehalt så jag vågade inte att chansa så det blev till att promenera i lugnt tempo.
Jag måste ändå säga att jag är nöjd med att jag fick med mig grabbarna på en runda idag för det har tok regnat samt blixtar & dunder som sagt.
Screenshot_2014-07-07-19-44-32

Mitt ben är helt och det gör lite ont men jag klarar mig. Fick använda en annan ”liner” som det så fint heter. Den är inte klippt i knävecket så det finns ingen chans att hylsan skär upp mitt ben i alla fall. Men det gör ont i knävecket och mitt ben får jobba med att böja benet så det ansträngs lite mer än vanligt vilket kändes denna rundan. Men men, jag ska inte klaga, jag tog mig runt i alla fall. (bjuder på en bild så ni ser vädret)
IMG_20140707_205923
Nu blir det lite vila med tv, sen sängen för att orka med gymmet imorgon. / Johan Holst