Triathlon & Swimrun

Då var det måndag igen och den här helgen har varit fullkomligt underbar, mycket skratt och träffat underbara människor.
Kan börja med att jag har ju spelat tor, fre, & lör. så det har tagit lite på krafterna om man säger så. I lördags när jag väl vaknade så var det bar att ta sig ner till stan för att kolla Borås Triathlon och det blev riktigt underhållande, helt ok med folk men var lite svårt att följa tider mm om vem som låg vart i racet, men det vara bara att sätta sig och drick lite kaffe emellanåt.
Under söndagen så var det Borås Swimrun och det är något som jag inte har kollat på tidigare så det var en ny upplevelse. Med 18 grader i luften och 10-13 grader i vattnet så måste jag säga att jag är sjukt imponerad av alla deltagarna, för det så inte så roligt ut när dom hade simmat 1400 meter i motströmsvatten vid mitten av racet.
Det var speciellt roligt att kolla för min underbara vän och förebild Terese Österaas var med och hon tävlade ihop med Sandra Carlander ,de kom in på en fin 6:e plats. När vi såg dom halvvägs så var vi lite oroliga för vi såg att dom var ganska så ordentligt nedkylda efter långa simningen, de fick lite peppande ord av världens bästa Erik och lite energirikt att äta sen sprang dom in i skogen mot målet. Så jag lyfter på hatten för er tjejer, riktigt bra jobbat…. (Föj gärna Terese via hennes Blogg)
FullSizeRender_6
FullSizeRender_3
Petter Alexis är ju en trogen Swimrundeltagare…
IMG_20150607_142030
Sen tillslut hittade vi Tobbe som hade ett strålande humör trotts kyliga vattnet..
FullSizeRender_1

Så med detta inlägg så får jag tacka Jonas Colting som är tävlingsarrangör för två st lyckade tävlingar denna helgen!