Tjörn traithlon 2014

Då var man på ett mindre soligt ställe som heter Tjörn och tittar på när dom duktiga idrottarna tar sig igenom de olika momenten. Hade som sagt kunnat vara bättre väder, 13 grader, regn och blåst är nog inte de bästa förutsättningarna. Tur att jag inte ska vara med idag :).

image

Jag är ju här med min sponsor Össur och träffar människor som är amputerade och idrottar som jag gör.
Även om vi har samma funktionshinder så är det fruktansvärt olika problem som alla får. Och det finns heller inga “riktiga” lösningar på hur man ska göra för att allt ska fungera. Så det gäller att var och en löser på sitt bästa sätt.
Jag vet inte riktigt hur länge jag ska vara här idag och stå ute i kylan.
Får gå till bilen om jag fryser för mycket. 🙂
Ikväll blir det till att spela på Grand och det ska bli riktigt kul, löningshelg och allt så jag hoppas på att det kommer riktigt mycket folk!. Nej nu måste jag prata med lite människor här….