Tidningen och förfrågan om att hjälpa andra!

Dagen började med en god frukost, tvätta lite kläder för att sedan ta en promenad vid lunch.
Vädret är riktigt fint och jag ser verkligen fram emot att få springa kl 18.
Apropå springa så var jag ju i Nynäshamn i 4 dagar och då blev jag intervjuvad av Nynäshamnsposten, och här nedan ser ni resultatet.

image

Jag har också fått förfrågan av Össur om jag kan vara med på något som heter stora hjältedagen (som är under Tjörn traithlon) och det finne lite info om den nedan.
Det jag skall göra är att vara där och inspirera fler med funktionshinder att se en ljusare framtid, vilket jag gör med glädje.
Stora hjältehelgen
Varje dag möter vi på Össur hjältar. Hjältar som dagligen utför små som stora insatser.
Men hjältar skapas inte av sig självt. Alla stora hjältar har börjat någonstans för att komma dit de är idag. Sista helgen i augusti kommer många utav dem till Tjörn för att utmana sig själva i triathlon. Våra hjältar är dock inte som de andra tävlande, de har en benamputation att ta hänsyn till. Deras glädje och entusiasm inför att kunna leva ett aktivt liv med benprotes tycker vi att fler skall få ta del av.

image

Mer info hittar ni på: www.ossur.se