Ta striden och gör det till något positivt!

Det är skönt att gå till gymmet på morgnarna. Dels känns det bra att veta att jag rör på kroppen vilket annars är väldigt lätt att inte göra när man har en protes. Det är mycket sittande. Jag får mer energi också samt mer ork tillatt ta tag i vardagen. Imorse var det dock lite kämpigt på gymmet, inte för att jag inte ville utan för att det var så skönt i sängen. Jag brukar inte ha problem med att gå upp så det här var något nytt. Men det är bara att ta striden och gå upp, för det är ingen som tränar åt mig.

2015/01/img_0803.png

Min personliga åsikt är om man vill något tillräckligt mycket så löser man det. Man är dessutom beredd att investera i det. Både i tid, tanke och pengar. Är man inte beredd att lägga in varken eller i det, ja, då kanske man inte är fullt så sugen som man påstår sig vara.

Eller vad tror du?

Den här grejen med att folk inte har tillgång till gym, eller inte riktigt har tid att gå och träna, och saknar de flesta redskap hemma, men ändå vill få till något magiskt bra är dock ganska återkommande.

Vi människor är ett lustigt släkte…

Men det som först verkar negativt kan ofta gå och vända till något bra… bara man är villig att titta efter en lösning. Så vad är din ursäkt för att du inte tar dig till gymmet fast du ändå vill må bättre?

Må väl mina vänner!