Suck, blir så irriterad! / I get so annoyed

Finns inget värre än när man börjar springa en runda så märker jag att smärtan från helvetet kommer i mitt amputerade ben. Jag blir så oerhört ledsen inombords och deprimerad, det gör bara ont och jag vill bara lägga mig ner och försvinna , och just då är man så där nästan mitt ute i skogen så det spelar ingen roll om man springer tillbaka för det är lilka långt. Så det vara bara att bita ihop och springa tillbaka, trots smärtan. Det kanske hände något i mitt ben under göteborgsvarvet som kanske inte är riktigt bra än.
Och när jag tog av mig löparprotesen så kom jag knappt i med benet i min vardagsprotes, hmm skumt, benet måste ha svullnat lite. Jaja det är väl bara till att vila benet lite så får jag hårdköra om en dag eller två.
När jag kom hem och skulle kliva ur bilen snubbla jag till och kände hur det sved till i knävecket,  och ja mycket riktigt det började blöda så det var bara att gå in och tvätta benet!
Nu när jag tänker efter så kanske det var cyklingen i måndags och gårdagens rodd som var orsaken till det sköra knävecket!. Vad vet jag, jo att det blöder!
Så nu blir det till att vara försiktig med denna resten av kvällen så kanske jag kan träna imorgon igen!

image

There are nothing worse that when you start to run a round and I notice that the pain from hell come from my amputated leg. It makes me so incredibly sad inside and depressed, it just hurts and I just want to lie down and… Yeah you know, and just then, you are almost in the middle of the woods so it does not matter if you run back for it’s same distance. So it’s just to bite the bullet and run back, despite the pain. Maybe something happened in my leg during Göteborgsvarvet that might not be really good yet.
And when I took off my running socket so I nearly not came in my everyday prosthesis, hmm fishy, ​​the bone must have swollen a bit. Well it’s probably just to rest the leg a little , I get hard drive for a day or two.
When I got home and would step out of the car I trippel, I felt how it stung to the knee, and yes indeed, it started to bleed so I had to go in and wash the leg!
Now that I think about it, maybe it was the bike on Monday and yesterday’s rowing was the cause of the fragile leg.  What do I know, Oh yes it bleeds !
So now it gets to be careful with this the rest of the evening so maybe I can train again tomorrow !