Sista spelningen på Grand…

Som rubriken lyder så skall jag spela min sista spelning på Grand Hotel Borås nu på lördag. Det är lite delade känslor om det måste jag säga, orsaken till det här är att vi inte har fått förlängt kontrakt när det kom in en ny ägare så G-Nöjen som jag spelar för på grand lämnar skeppet  den 31/3.
12669170_10153780313400491_1879821171_o
Jag har ju spelat där i 5-6 år så det kan vara bra att komma därifrån och se lite nya ställen
och få nya idéer till nya ställen, för JA det är nya ställen på gång och nya koncept håller på att planeras så jag kommer inte vara sysslolös om man säger så. Så om ni vill vara med på ett riktigt bra avslut på den här eran så tycker jag att ni skall komma till Grand på lördag och festa loss på dansgolvet till musiken som spelas av mig… Hoppas att vi ses!