Sista natten i USA!

Då börjar denna resan gå mot sitt slut, och det ska faktiskt bli skönt att få komma hem till vardagen igen. Den här resan har verkligen varit sjukt underhållande för både mig och Marcus, länge sedan vi var med om så roliga saker på en och samma resa. Vi lämnade tillbaka vår älskade Chevrolet Camaro SS  Cabriolet till hyrfirman idag och nu befinner vi oss på ett hotell nära flygplatsen för att checka in tidigt imorgon. Så det blir inte så mycket gjort ikväll förutom att kolla på någon film, sen sova så vi orkar med resandet.


När vi kommer hem återstår bara att sammanställa samt klippa ihopt allt till filmen och sedan planera in det nya äventyret som kommer. Ska bli skönt som sagt att komma tillbaka till vardagen, måste ju fixa med operationen av mitt vänsterknä med så jag får det fixat. Må väl mina vänner, skriver så fort jag får internet igen.