Sista dagen på året och tankarna kommer!

Sista dagen på året och jag började morgonen här i Nynäshamn med att besöka gymmet för lite konditionsträning.
Måste säga att jag är lite besviken då kroppen inte vill riktigt som jag vill, känner mig bra och vill verkligen springa men det gör ont i benet och jag måste känna mig besegrad av att det gör för ont. Vet att det kommer att bli bättre och det beror säkert på dagsformen, men jag kommer nog alltid att ha det svårt att acceptera är det händer.
Det är bara att bita ihop och komma igen starkare än någonsin, jag har ett bra upplägg inför nästa år för Team Holst  med Slalom, Wakeboard,Löpning, Triathlon mm. och det gäller bara att kämpa in i det sista.
12470772_10153455028858650_334203263_o

Året som varit börjar närma sig sitt slut och för mig har det varit ett händelserikt år som har varit positivt och spännande och mycket har hänt. Det har ju varit mycket roligt med nya sponsorer och nya roliga överraskningar, men också en knäskada som resulterade i operation och vila i 4 månader vilket inte var så roligt.
Men när man sitter och summerar ett år så kan man inte undvika att tänka på vad som har hänt i vår omvärld med utsatta människor som flyr och försöker hitta trygghet, terrordåd på olika håll som skapar rädslor och osäkerhet. I det perspektivet känns mycket annat obetydligt och svårt. Jag hoppas att hela världen tar tar tag i sina problem så alla kan få en trygg vardag (vet att det inte kommer hända men man kan önska).

Ta det nu lugnt under denna kvällen och var rädd om era nära å kära… Må väl mina vänner!