Så jag ger folk ångest ibland? Spännande…

Fredag idag, och det har hänt en del i mitt liv under de två senaste dagarna. Förutom att jag har fått jobba dag som natt känns det så har jag hunnit med att träna lite löpning och det kändes bra i onsdags när jag var ute på 10km rundan. Klart att benet tar stryk (samt att det är svullet som bara den) och att det finns en del blåmärken, men jag mår bra av att springa och jag får något lugn efteråt som jag inte kan beskriva. Skulle jag inte få springa på 4 dagar så får jag lite abstinens kan man säga, jag bli lättretlig och får riktigt kort stubin. Igår fick jag ett samtal av Össur som bland annat gör mina protesfötter, och dom ville att jag skulle vara med på en träff där deras ambassadörer skall träffas och dela lite erfarenheter. Jag blev som sagt inbjuden för att göra en liten “föreläsning” om hur jag hanterar sociala medier, och hur man kan jobba med det för att sprida sina budskap eller rent av bara glädje. För det är ju så att det finns så mycket dystert på nätet att läsa om, knappt att man ser någon som skriver positiva saker längre, så varför inte bara sprida glädje. Jag försöker göra det genom bland annat den här bloggen, fast sen får jag också höra ibland: -Fan Johan, du är en inspiration ja visst, men vet du vad du verkligen är?, Du är en som framkallar ångest i människor!, för när man ser vad du gör och man själv inte ens orkar lyfta ett finger fast man är helt frisk, DÅ får man ångest!…
Och jag får väl ta det på ett bra sätt att jag sprider ändå bra saker så att människor skall börja röra lite mer på sig!. Nu är det fredag så nu kööööör vi!…FREDAGSLÅTEN….
IMG_0473.JPG