Rätt teknik och förberedelser!

Att springa kan vem som helst göra, men löpning är en konst. Det handlar om att löpa rätt, i rätt takt, med rätt teknik och och ansträngningsgrad, för att få ut det mesta ur sin löpning. Jag gillar att göra löpningen utomhus men löpningsförhållanden kräver olika förberedelser och olika tekniker.
Mitt största problem under vintern är att jag halkar lätt med protesen om det inte är isfritt. Försöker få bukt med problemet men det är lättare sagt än gjort, ska försöka en sista gång med att få min sula “dubbad” av någon däckfirma. Med tanke på att man kan få extra dubbar i bildäck så borde man kunna skjuta in några i min sula men vad vet jag, kanske svårare än jag tror.

image

Idag har jag varit på gymmet och kört lite styrka,blev dock bara ett lättare pass då mitt knä inte ville vara med. Ibland är det skönt att kunna insé att man låter sig själv göra lite lättare övningar så man inte skadar sig. Men imorgon blir det upp och hoppa och förmodligen ut och springa på morgonen för att sedan sätta mig i bilen till Nynäshamn för en spelning. Så ny uppdatering om protesen samt resan kommer imorgon, må väl mina vänner…