Nyfiken kille..

Tim upptäckte en sak när jag tog en dusch imorse. När han kom krypande in i badrummet så såg han min protes stod lutad mot väggen och då blev han fundersam. Han tog sig genast fram till protesen och tittade underligt på den en stund, sedan tittade han på mig och mitt halva underben.
Visst har han sett protesen innan men nu blev allt konstigt när den inte satt fast på mitt ben, han ändrade blicken mellan protesen och benet ett antal gånger innan han vågade ta tag i protesen. Självklart så skulle han välta den så det dånade i hela huset, sedan satt han och undersökte den under 10 minuter. Man verkligen såg hur tankarna gick i hans lilla huvud.
Precis då börjar man själv reflektera om vad an kanske tar för givet om saker och ting, jag menar jag ser ju protesen varje dag och för mig är det inget speciellt men för många andra så är det den stora saken som händer just den dagen personen i fråga ser mig gå med en protes.

Igår var vi ute på liten tur innan Tim skulle sova, han var så sjukt pigg så vi gick och handlade lite sedan tog vi en liten tur till lekparken för att gunga.
Han fick gunga lite själv först sedan ville han sitta i mitt knä när jag gungade.


När vi kom hem så var han riktigt trött så det blev lite välling och sedan slumrade han till i min famn, så jag började gå mot hans säng och la sedan ner honom så han skulle sova så gott…. Trodde jag ja!
Nej Tim vaknade till med stora ögon började klättra runt och skulle INTE sova, nej han hade andra planer så det var lite kaos kan man säga haha.
Så lilla Tim somnade sött kl 20:45 och sov till 05:20 sen var det full fart igen.
Nu blir det frukost, ha en underbar dag mina vänner!