Nu skall det bli ordning igen!

Det har varit några stressiga dagar de senaste, och det har handlat mest om jobb. Som igår till exempel när man kommer till jobbet och hela datorn typ “säger upp” sig. Det var bara att ominstallera allt så det tog hela måndagen, och då kan ni tänka er hur den här dagen kommer att se ut 🙂 , men det är bara att bita i det sura äpplet och köra på.
Efter jobbet igår så blev det träning med Handigolfen, vi var på nya teknikbanan för att träna närspel och det gick bra för de flesta. Klubben har lagt konstgräs på greenerna vilket inte uppskattas av alla, visst det är samma förhållanden hela tiden men det känns ändå inte “rätt”.
IMG_20160530_185515
Det är helt fantastiskt att få träna med dessa underbara människor, en sån glädje och passion för sporten som man inte hittar hos alla. Är man på dåligt humör så kommer alltid någon och skojar till det så alla skrattar.

Idag blir det till att lägga lite extra tid på jobbet som sagt och sen blir det nog hem och vila, tror jag har sovit ungefär 12 timmar under helgen som var så det är nog dags att lugna ner kroppen idag. För imorgon blir det träning igen, cykel och löpning skall genomföras!