Nu händer det saker…

Var hos min Ortopedingenjör Linus igår och fick min nya protes, och jag måste säga att den är riktigt behaglig att gå med.
Dock så kommer folk kolla lite mer på vad jag har på benet med tanke på att detta verkligen sticker ut.
IMG_1255
Just den här foten bygger på tekninken från min “löparblade” som jag har när jag springer. Hela protesen är gjord i kolfiber vilket gör att denna är otroligt lätt.
Jag tror den väger strax över kilot bara, och om jag jämför med den jag hade innan som vägde nästan det dubbla så. Det som är en fördel nu också är att jag kan börja med planeringen för att åka wakeboard nu. Visst det kommer nog vara kallt i vattnet, men jag kan ju prata med Nicolai nu om hur vi gör med bindningar etc.
Jag ska ut på en golfrunda efter jobbet och det ska bli intressant och se hur den går med nya foten då den har lite annorlunda egenskaper mot den jag hade innan.

Måste berätta en annan sak med, nu när man har varit förkyld och dålig i några dagar så överraskade en av mina sponsorer mig med ett “krya-på-dig-paket”.
Och de skickade deras nya trådlösa headset JAY BIRD X2 som dessutom är vattentäta, jag har ju den tidigare modellen och jag är supernöjd med dom så detta skall bli intressant.
Ser verkligen fram emot att testa dessa, och de kommer ju definitivt komma till användning när jag ska åka bräda, ska bara köpa en vattentät telefon 🙂
IMG_1257
IMG_1258