När orken bara försvinner!

Igår var en sån där dag igen, en dag då luften går ur en. När jag kom hem från jobbet så kände jag mig lite trött så jag bestämde mig för att ”komma igång” genom att gå till gymmet, men det blev bara pannkaka om man säger så, ingen motivation och ingen ork. Det händer ibland och jag tror nog att det är fullt naturligt. Hur kreativ och driftig jag än är måste ibland luften ta slut och jag hamnar i ett ingenmansland. Där blir jag sittandes ibland någon timme, ibland någon dag eller två.

Tro det eller ej, men det är där i ingenmanslandet som jag hittar och hämtar min kraft och kreativitet.
Så det viktigaste tror jag ändå är att tillåta sig att befinna sig där, men absolut inte fastna där.

Tillåt dig att befinna dig i ingenmanslandet ibland och kom sedan tillbaka fokuserad och koncentrerad med siktet inställt på att bli bättre.