När motvinden kommer…

Denna dagen går nog till historien, jag är så trött på att hoppa runt med kryckorna så humöret börjar svänga ordentligt.
Det är riktigt fint väder ute också vilket ger mig lite ångest över att jag inte kan använda protesen och ta en promenad.
Men nu är det så att kroppen behöver vila för tillfället, och då blir det så (det är inte ofta jag ger med mig, men men).
Jag kommer att få träna hårt när benet blir bra igen för att komma tillbaka.
Att kämpa. Att inte ge upp trotts att det finns tusen själ till att göra det. För att kunna göra det, fortsätta kämpa, måste man vara otroligt stark i sig själv. Att våga kämpa och att våga tro på det man kämpar för. Att det blåser hårt i storm eller orkan är vi alla medvetna om. Inte alla har upplevt det, inte alla har gått starka ur det. En del viker ned sig, hamnar i negativa cirklar och en del blomstrar ut, tar större och förstärker sitt mandat, växer och utvecklas för framtiden. Det är bara i motvind en drake kan lyfta. Det är så himla sant, man måste ha motgångar för att medgångarna ska bli till något bra. För tillslut kommer vinden vända. Allt kommer att bli bra, bara man inte ger upp. Tänk att kunna titta tillbaka en dag och kunna säga, Jag gjorde det!.

DSC_0099