Mount Kilimanjaro Dag 4

När man vaknar denna dagen känns det att vi har sovit i tält några dagar, man börjar bli less på fuktiga kläder och humöret är inte på topp när man ser att man får gröt varje morgon som ser ut som välling. Jag må var känslig men gröten hoppar jag och tar en omelett istället, huvudsaken är ju att man får i sig något i alla fall haha..
 
Dagen börjar med att vi ska ta oss upp för Baranco Wall som ni ser i bakgrunden på bilderna ovan, och ja det är ganska brant och en bit upp i luften om man säger så. Innan vi beger oss av mot “väggen” så börjar några av oss tveka på om vi kommer klara detta, men efter lite peppande ord i gruppen så gav vi oss av mot utmaningen!
   
Det gäller som sagt att man sätter fötterna på rätt ställe för halkar man kan det gå väldigt illa. När vi kommit upp för väggen så blev det lite vandring under lite mer vanliga förutsättningar om man säger så haha.
Dock så blev vädret lite sämre så det var bara att klä på oss regnjackor och vandra på!
  
Det finns vissa stunder på dagarna när man får vila lite som man börjar fundera på vad man gett sig in på.

Benet börjar ge sig till känna genom smärtor runt knät, och en ömmande stump (speciellt på framsidan vid Tibia).
Men efter att ha rannsakat tankarna så är det bara att bita ihop och börja gå igen.
 
Vädret fortsätter vara emot oss och dimman började visa sig ordentligt.
 
När vi kom fram till Karanga Camp som ligger 3995 meter över havet, så var det dags för middag så vi slog oss till bords för att äta lite Kyckling med Pommes, vilket kändes lite konstigt att äta på den här höjden haha.

Sen blev det lite upptäcktsfärd på “campen”
 
Efter vår “rundtur” så blev det dags att börja göra oss ordning för kvällen… Det är ju en dag imorrn å! 🙂
   
Så nu tackar vi för idag och säger God Natt!….