Måndag, nya vecka och nya möjligheter!


Måndag, ny vecka nya möjligheter heter det!
En klyscha som heter duga då alla dagar ger dig nya möjligheter om du vill det. Men det är väl såhär vi funkar, måndag…nystart.
Men ändå går många liv ut på att man försöker att anpassa sig till att vara som din sociala omgivning anser att du ska vara. Det är otroligt hur identitetslösa vi är då hela vårt liv går ut på att bygga upp ett liv som syftar till att vi konsumerar oss till vår identitet istället för att försöka ta reda på vem vi verkligen vill bli, vad vi verkligen vill uppnå och vad vi verkligen vill göra i vårt liv!


Det handlar ju inte om att gå omkring och skratta, utan om en inställning till tillvaron. Se möjligheterna, bryta gränserna, släppa en dålig sak och gå vidare. Tror man på att någonting ska gå bra så gör den det till slut. Kanske inte första gången och inte andra heller men till slut. Det är lite som när man ska grädda pannkakor, eller lära sig göra det… Visst vet jag att det finns massor med saker som påverkar, många som vi inte kan rå över, men hur jag är kan jag i alla fall påverka (även om det kan krävas lite träning).

Må väl denna underbara dag mina vänner!