Kanske inte ska gnälla, men…

Det var lite problem när jag skulle upp ur sängen i morse om man säger så. Och orsaken kan avslöjas att jag hade sjukt ont och var öm i stumpen, så jag fick knappt på mig protesen. Det tog ca 15 minuter att komma upp ur sängen, vanligtvis tar det 1 minut så det är lite skillnad om man säger så. Självklart är det för att jag sprang 1,25 mil på Wings For Life world run igår i Kalmar. Hela dagen var bra om man säger så, fint väder och loppet gick som planerat. Det var ett ställe som vi tappade tid på extremt mycket och det va på vägen upp för ölandsbron, vet ej riktigt vad som hände för det kändes inte som att vi saktade in så mycket som vi gjorde, och sen tog det en kilometer innan vi fick tillbaka vårt vanliga tempo. Men vi klarade vårt mål som sagt och det var att komma milen under timmen vilket vi gjorde. När vi kom tillbaka till larmtoget (ungefär där vi startade) så skulle jag byta protes och det gjorde jag vid sidan av scenen och det var en del som kom fram och kollade på löparprotesen och kommentarerna var : -Funkar verkligen en sån där!,  -Wow en sån där har jag inte sett i verkligheten!, så det var bara roligt att få springa loppet och träffa alla glada människor. Sen innan jag skulle gå så pratade jag lite med sepakern som även skall vara speaker på Tjörn Triathlon, och jag fick direkt frågan: -Johan, ska du vara med på Tjörn?, eeehh svarade jag, jag vet inte riktigt jag har funderat på det (jag har blivit tillfrågad att vara med i ett lag för amputerade, och springa halva löparstäckan och det skulle bli 10km). Men han nöjde sig inte med det utan han sa: – klart att du ska vara med, du är en förebild och det klarar du lätt, så vi ses på Tjörn!.
Så det var med ett leende som jag lämnade Kalmar igår och jag tackar Jesper Rodhborn på RedBull som tipsade mig om att detta race!…