Inte utan min A22

Jag har ju fått lite extra slitage på vissa benbitar samt leder i kroppen på grund av att jag har gått och snedbelastat kroppen då jag har haltat i ca 15 år (sen på grund av att jag gör mycket saker som sliter kanske lite extra på kroppen). I detta fall tänker jag på mitt knä, som är ordentligt utslitet om man säger så, jag tränar dagligen för att stärka musklerna runt om men när jag gör lite saker som det blir extrema påfrestningar av måste jag ta till med ett så kallat “otrosskydd”.
Ta t.ex. nu när jag skall åka till Sälen och åka utför, det blir en del vridningar och slag som jag gärna vill undvika att mitt knä tar skada av och då har jag min DonJoy A22 som hjälper mig.
Jag har ju en gammal led- samt korsbandsskada i knät så detta skyddet är riktigt bra anpassat för det, och det är fruktansvärt lätt då det är tillverkar i Titan. Det tillåter mig att komma djupt i knäböjningen vilket annars kan vara ett problem med de lite “hårdare” skydden. Innan jag fick upp min muskulatur runt knät använde jag ett lite mer stabilare skydd men nu behöver jag inte riktigt samma skydd just för skidåkningen. Det är klart att det finns olika märken och modeller som är bra till olika saker men jag har hittat ett bra “allroundskydd” för mitt knä som jag kan ha när jag åker skidor, golfar mm.
a22-01
Vill du läsa mer om skyddet kan du göra det genom att klicka på foldern nedan!
A22_bild