ingen rolig stund igår…

När man tycker att allt flyter på och man mår som bäst så är det klart att det skall komma ett bakslag. Jag har nu sprungit i 4 veckor och det har varit problemfritt, men igår när jag var ute på löprundan så började det kännas konstigt i högerbenet redan vid 2 kilometer. Det kändes som att jag sprang “i botten” på proteshylsan och att skelettet slog emot varje gång jag skulle ta ett steg. Så jag var tvungen att avbryta vid 5,1 kilometer för att inte riskera och få omfattande skador på benet. Klart att det inte alltid kan gå superbra när man tränar, men när det blir så här så blir jag på otroligt dåligt humör och mitt psyke får sig en rejäl smäll. Blir ledsen och de dåliga tankarna börjar snurra i min skalle om att jag inte kommer att kunna springa som jag vill i framtiden. Men det brukar lossna efter ett par dagar, fast just på dagen som igår så var inte humöret på topp som sagt. Nåja det kommer en dag imorgon och då är det löpträning igen så jag får hoppas på att benet känns bättre då. 🙂
Må väl mina vänner!…
FullSizeRender (1)