igår var det drag på planen…

Full fart igår kan man säga, först så har vi ju hög belastning på att producera reklamfilmer på jobbet. Sen direkt efter det så blev det hem för att slänga i mig lite mat så man orkar med resterande av kvällen. Det började med att åka till skolan för att se min sambos yngsta dotter sjunga lite jul-/lucialåtar (så där satt man i deras aula i träningskläder).
20161201_180824
Och jag måste säga att 6-åringarna gjorde ett grymt bra framträdande, tror faktiskt inte ett enda fel gjordes, eller jo av läraren som skulle starta låtarna haha….
Efter denna uppvisning på 30 minuter så var det bara att sätta sig i bilen för att åka till Boråshallen och möta upp innebandygänget (det är ju golfeliten som har inomhusträning med innebandy).
square1_large
När jag kom in i hallen kände jag nästan direkt att det här kommer bli en bra kväll med mycket skoj.
Kroppen svarade bra på de mesta rörelserna och jag kunde springa på ordentligt. Tror nästan (eller jag vet) att jag vann den interna måltävlingen igår för nästan allt som jag gjorde fungerade, så det slutade med att många sa: – Jag skall vara med Holst för då vinner man iaf. 🙂 
Jag har ju blivit tillsagd att löpningen är över, men sedan jag har börjat träna balans och styrka på gymmet blandat med MTB-cykling så har knät känts mycket bättre.
Har fått förmånen att bli försedd med ett grymt bra knäskydd från Compex som ger precis det stödet jag behöver just när jag springer. Det har Strategiskt placerade kompressionszoner för prestation på högsta nivå, samt silikonband som ger precist stöd liknande användning av sporttape. Gillar ju inte när det blir för klumpiga skydd när jag utövar sporter så detta är smidigt, mjuk men samtidigt tillräckligt stödjande för att jag skall våga ta i ordentligt.
compex_trizone_knee_blackblack_13193_1
Efter jobbet idag blir det lite styrketräning på gymmet för att sedan sticka iväg på gig, musiken skall ljuda under kvällen… Så ned detta önskar jag er en underbar fredag mina vänner!