Idag är det dags!…Avresa och LIVE-radio!


Idag börjar vi vår resa mot Kilimanjaro, ska bli riktigt spännande. Sveriges Radio P4 Sjuhärad kommer hem till mig och sänder mellan 08:30-9:00 så om ni vill lyssna på några ord från teamet så är det bara att sticka ut på webben och börja lyssna!
Det känns lite konstigt måste jag erkänna, vet inte riktigt varför men något annorlunda är det.
Kan ju iofs vara för att jag inte har gjort något sånt här innan, och att jag ska sova 6 nätter i ett tält på berget (om det är mitt stora problem så kommer det nog gå vägen haha)
Jag ska försöka hålla alla uppdaterade här på sidan under vår resa så ni kan ta del av lite bilder och höra hur fantastiskt (läs dåligt) vi kommer må under vår resa!
Nu är det dags för lite frukost så man orkar med dagen… Ha en underbar dag mina vänner!