Ibland känns det extra jobbigt, idag är en sådan dag!

Det känns sådär idag måste jag erkänna, pratade igår med Jessica som har hand om deltagarna för Team Össur på Tjörn Triathlon. Jag har en önskan och det är att få vara med och tävla i år och givetvis är hon positiv till det. Men nu kommer det tråkiga, jag har som sagt en knäoperation om 2 veckor och Tjörn Triathlon är den 29:e denna månad. Det vill säga endast 10 dagar efter min operation, så vi har beslutat att jag inte kan vara med och tävla vilket jag verkligen inte gillar. Självklart förstår jag att jag inte ska genomföra en sådan tävling så tätt inpå operation men det känns så surt att det inte kan funka. Förra året så hamnade denna tävling mellan två andra lopp jag skulle göra så då kunde jag inte heller vara med, där av känns det extra surt att det inte funkar i år. Jag försöker ändå se det från den ljusa sidan att mitt knä kommer bli bättre och att jag inte ska ha ont varje dag som jag har nu, nåväl det blir nog bra det här. Ska ta en kaffe nu och försöka jobba lite, må väl mina vänner!
top_image