Hur tänkte jag egentligen?

Sitter och funderar lite på hur jag tänkte igår egentligen!
Jag fick ju för mig att löpträna på lunchen vilket i sig var en otroligt bra idé, dock kanske valet av plats lite mindre bra då det var snö och ganska mycket is. Jag sprang ju själv så på vissa partier så blev det som Bambi på hal is (så tiden blev inte så bra med tanke på att jag fick gå vissa sektioner, men men), och som sagt jag har ju Arena Run på lördag så det kanske inte var det bästa valet av väg (nu gick det ju bra så).
_20160217_123241
Det slutar inte där utan jag fick ju för mig att åka lite skidor på kvällen också i Ulricehamn, helt underbart och backarna var riktigt bra så underhållningsfaktorn var på topp. Det var jag och Krister som tog oss dit och testade lite kvällsåk.
mms_20160217_205940 mms_20160217_205924
Och efter åket så sa jag till Krister: -Varför ska jag utsätta mig för dettas när jag har så viktiga saker för mig inom kort?
Fick inte så mycket svar förutom ett skratt :-). När jag lämnade av Krister så begav jag mig till Terese och pratade med henne om de sista inför lördagen om när vi skall åka, vilka kläder som skall användas mm. för vi kommer ju åka till sthlm tidigt på lördagsmorgonen, så det är lika bra att informera om allt redan nu så man har några dagar på sig att fixa allt.