Hur hårt jobbar vi i veckan?


Oavsett om vi pratar om hur vi äter, hur vi spenderar pengar eller hur vi agerar bör vi vara skyddande över hur hårt vi har jobbat hela veckan – oavsett om vi arbetar hårt för att tjäna pengar, för gott rykte, för andlig tillväxt, eller att göra framsteg mot våra viktminskningsmål.
Betyder det att du lever ”livet” en dag som ingen av det betyder något?
Har vi en “AV” -dag, som om inga regler gäller och kalorier, åtgärder, pengar eller vad som inte räknas?
NEJ! Vad som händer på helgerna stannar inte på helgerna!
Vi bär det skräpet med oss ​​in i den nya veckan. Självklart kan vi ha lite godis och roligt, men vi borde vara så dedikerade till våra mål och till våra normer att vi inte går överbord, så vi raderar 6 dagars hårt arbete på en dag.

Tyvärr händer detta med så många människor som i strävan efter en ny vikt eller ”fittare” kropp.
De flesta misslyckas, inte för att de inte arbetar tillräckligt hårt i gymmet, utan för att de inte arbetar tillräckligt hårt i köket (särskilt på helgerna). De blåser 5-6 dagar svett och tårar på mellanmål och bättre måltider. Även människor som äter hälsosamt kan fortfarande äta för mycket.

Börja bli skyddande över ditt hårda arbete i gymmet. Det kommer med en kostnad – de kallas kalorier. Vi bränner dem i gymmet och vi måste skydda den investeringen och förhindra att de ersätts med oansvarig ätning.

Om du försöker gå ner i vikt, begå att räkna varje kalori du äter i helgen, även om du aldrig har räknat kalorier förut. Innan det går i munnen, leta upp det och lägg det upp. När du väl vet den riktiga kostnaden för mat, börjar du budgetera din ätning bättre och se de resultat du vill ha!
Hoppas ni får en underbar dag!