Hur är det att få ett leende på någons ansikte? Det är den bästa känslan i världen.

Vi undrar ofta om vårt syfte i denna värld. Ingen har ett slutgiltigt svar, men det fascinerar oss fortfarande. Men när vi gör något som ger glädje åt någon annan, känner vi oss som en roll att spela i detta universum.

Du får förvärva makt, pengar och berömmelse för dig själv, men om inte dina handlingar gagnar andra, är de flesta av dina prestationer värdelösa. Det kommer att dö med dig. När du hjälper någon att känna sig lycklig skapar du något unikt och långvarigt som personen kommer att bära hela sitt liv. Och det är den största tillfredsställelsen och den mest genuina belöningen i världen.

Du får vad du lägger in i universum. Om du tar ett leende på någons ansikte hjälper du till att skapa en värld där människor bryr sig om varandra. På en av dessa dagar, när du är ledsen och upprörd, kommer det att finnas andra som kommer att vara där ute för att få ett leende på ditt ansikte.

Så försök få ett leende på någons ansikte. Det skulle inte kosta dig mycket men kommer att vara ett ögonblick av ren glädje.