Halkade till imorse så benet fick sig en smäll, och en till underhållande video!

God morgon på er mina vänner, imorse blev jag lite chockad över hur mycket snö det har kommit under natten.
När jag var på väg från bilen till gymmet så råkade jag halka till lite så mitt ben fick sig en liten smäll. Jag kunde genast konstatera att jag INTE skulle springa efter detta, så det blev till att träna styrka för överkroppen istället. Var inte så roligt men jag kanske kan springa lite imorgon istället. Huvudsaken var att jag kom till gymmet och tränade i alla fall.

Igår så la jag upp ett klipp här i bloggen som verkade vara väldigt uppskattat och det blir nog svårt för mig att slå det idag.
Jag får anstränga mig lite så kanske jag kan hitta ett under dagen. Tills vidare så kan ni kolla på när Marko “Markoolio” äter världens starkaste korv.
Löftet var solklart – om Marko inte klarade av att äta upp Harakiri-korven skulle han skänka 10 000 kronor till BRIS. Korven äter ungefär 2 miljoner på scoville-skalan (i nivå med pepparspray) och bara några få procent av de som provar lyckas äta upp. Hur det gick ser du i videon..
[youtube=http://youtu.be/w84PNPksF6w]