Goda besked igår!…

Jag var hos läkaren igår och fick klartecken om att börja träna igen.
Det enda kravet var att jag lovade att jag skulle lyssna på kroppen och sluta om det gjorde allt för ont.
Så idag kommer det bli lite löpträning på ca 5 kilometer i lugnt tempo, så får vi se hur benet reagerar.
En annan sak som hände igår var att Programchefen för Rix MorgonZoo ringde igår och sa att jag skulle vara med i programmet på måndag kl 07:00, direkt efter nyheterna.
Så på måndag som sagt kommer det ringa i min telefon vid 07:00 och sedan är det LIVE i ett av Sveriges största morgonprogram.
Hon sa även att på Fredag nästa vecka skulle jag infinna mig i sthlm och i studion för att köra live direkt hos Adam, Marko & Brita.
Jag känner att det skall bli roligt och jag ser verkligen fram emot att få den här utmaningen genomförd.
wpid-wp-1406463693528.jpeg
Det enda som kan oroa mig är att om benet skadas så pass mycket att mitt äventyr för Kebnekaise måste ställas in.
Så jag förvarnade min ingenjör om att jag kommer nog komma in på måndag efter Midnattsloppet för att justera mina proteser lite.
Men jag tror att det kommer gå bra så jag är positiv i alla fall.

Jag DJ:ade igår på Grand Hotel Borås för det var sista Sommartorsdagen och på scen var bla, Jill Jonsson, Magnus Carlsson, Sherly Clamp mfl.
Och när jag spelade så kom en kille som heter Niklas förbi (han jobbar på grand), och han sa: Johan du måste lära mig att DJ:a!.
Okej sa jag och försökte förklara vad alla knappar var till för, problemet är bara att volymen är ganska stark så jag fick skriva lite infoskyltar (lite ironiskt).
IMG_20140808_023052
När vi stängde vid 02:30 så kollade jag på en av spelarna och fick mig ett gott skratt & tänke: -Va F*N har jag gjort? det här ser ju inte klokt ut!
Nå väl, jag stängde av allt och gick hem. Killen som spelar efter mig kommer nog klia sig i huvudet och fundera lite i alla fall haha.
Nu ska jag äta lite frukost sen blir det jobb som bara den!.