Full fart i helgen…

Känns som att den här helgen har flugit förbi för det har varigt full fart hela helgen. Vi kan börja med fredagen då jag åkte till Linköping och spelade på ett ställe som heter Sliver.

Det var riktigt roligt att få spela för en ny publik och jag tror att det kommer bli fler spelningar där framöver!.  När jag vaknade på lördagen så var det bara att bege mig hem till Borås för att rigga ordning till kvällen då jag skulle spela på Grand och vilken kväll det blev, mycket skratt och många roliga människor…När jag vaknade på söndagen så var det bara att bli pigg snabbt för jag skulle hålla i gång hela dagen med lite olika saker. Bland annat så var det lite sponsorfotografering i Göteborg med fotograf Pelle Larsson. Här nedan kommer lite bilder där ifrån. Må väl mina vänner så skriver jag mer senare.