Föreläsning idag!

Det är alltid roligt de dagar som jag skall ha föreläsning, och speciellt idag när det är i Borås.
För det känns som att detta är min “hemstad” trots att jag inte har bott här så länge, eller vänta nu det är ju ändå 9 år, sjukt vad tiden går fort.
I vanliga fall när jag föreläser så är det på orter där inte många vet vem jag är eller vad jag har varigt med om, i detta fallet så vet  ju många i det stora hela om vilken bakgrund jag har men inte hur det har varigt och hur jag har gjort för att komma dit jag är idag. Visst många tänker och säger: -Men det är väl inte så svårt det är bara att träna och fokusera!.
NJA kanske inte är riktigt så lätt, det är några saker som många glömmer bort. Hur mår man när man ätit morfin i 15år? vad händer med kropp och själ, och framför allt, vad händer med psyket när “verkligheten” kommer tillbaka och man upptäcker nya saker som tex känslor eller ånger som 32-åring. Ja när jag berättar om hur jag har levt brukar många få sig en tankeställare, men går ändå därifrån med ett nytt sätt att tänka, för livet är ganska enkelt om bara tänker på rätt sätt.
Det känns skönt att man kan ge tillbaka om man säger så, för den support jag får är ovärderlig och man vill alltid kunna ge tillbaka, så jag hoppas vi ses ikväll kl 17:00
forelasning_poster_fb-1