Fick vara med på radion igen!…

I morse var det dags att få vara med på ett litet hörn igen i Sveriges största radioshow, nämnligen Rix MorgonZoo.
Orsaken var att jag hade skickat ett tröstpris till Adam, Marko & Brita som ett tack för att dom ställde upp på min utmaning till dom.
Skärmklipp
Och nu vet jag att det blir nog Brita som kommer att få nästa utmaning (om inte Marko orkar med en till kanske).
Vi får se vad det blir men något blir det kan jag lova och det skall bli roligt för alla parter

Om vi nu ska byta ämne lite så provade jag på något annorlunda igår.
Jag följde med två av mina vänner när dom skulle spela tennis, och jag har alltid velat prova och se hur det skulle gå med min protes.
Jag tyckte det gick relativt bra i alla fall men stilen kanske skulle finslipas lite på (eller hitta en stil haha).
Det var en sjukt underbar känsla att ens få prova denna sporten, och jag blev ändå glad att jag ens försökte.
Jag klarade av att slå ett gäng bollar men de snabba förflyttningarna blev svåra så frågan är om jag inte skall ha min “blade” när jag spelar nästa gång.
Det blir nog fler gånger som racket kommer att komma i handen igen!.
IMG_2234 IMG_2208
Man kan sammanfatta allt med lite väl valda ord som jag har skrivit nedan:
Du är den ende som kan kontrollera ditt eget tänkande, och i det avseendet kontrollera du ditt liv. Det finns visserligen omständigheter som du inte kan kontrollera, som naturkatastrofer eller då någon älskad går bort. Men även under så svåra omständigheter kan du välja att försöka klara av situationen med så positiv inställning som möjligt. Om du skapar tydliga bilder av den väg du vill följa och tar dessa bilder till dig varje dag, märker du snart tankens kraft. Gå i tanken igenom dina mål innan du börjar dagen redan innan du stigit upp. Vad du vill göra idag, hur du vill känna dig här hemma, i dina relationer. Känn hur det känns i både i kropp och själ att uppleva dessa handlingar, beteenden och samspel. När du skapar dina inre bilder, försök känna att du gör det du vill exakt så som du skulle vilja göra det. Försök sedan att verkligen uppleva dessa positiva handlingar på riktigt under dagen.
Ha nu en underbar dag! / Johan Holst