Får inte till bilden riktigt haha!


Man kan tycka att det ser lite annorlunda ut och JA det är kanske det haha. Försökte få till den obligatoriska “ben-mot-vatten-bilden” som alla gör när det “mår så bra” på semestern, problemet är att jag får inte till bilden för det är något som fattas haha, undrar vad det är.
När man har legat i solen en stund så är det ju dags att ta sig till poolen. Det är inte mer än 3-4 meter men om jag förklarar så här: -Jag hoppar inte gärna på ett ben vid poolkanten för halkrisken är ju riktigt stor och jag badar inte med protesen på.
Så när jag ska i så får jag typ “hasa” mig till poolen och det ser nog lite lustigt ut kan jag tänka mig haha, men vad gör man inte för att få bada en liten stund så man svalkar ner kroppen i denna värmen.
Pratade med ett gäng från Nederländerna igår och de nämnde att de sett mig vara ute och springa på morgonen sant att jag just har ett speciellt sätt att ta mig till poolen, men som de sa: -Du har ju inte så många alternativ och du verkar känna dig bekväm med din situation, så bry dig inte om vad alla andra tycker och tänker. Dessutom tror vi att många tänker som oss för vi tycker du är grym som bara “kör på” som vanligt.
Jag skrattade och tackade för den underbara feedbacken och sedan blev det prat om all möjlig sport, för det verkar vara ett ämne som förenar en stor grupp människor.

Strax innan lunch igår var det dags för moder jord att säga sitt igen då marken skakade till, det är inte så dramatiskt just där vi är men några jag pratade med igår var nere i hamnen och där hade det skakat värre och många barn hade börjat skrika och gråta av ren panik. Man kan ju inte göra så mycket åt det som sker utan man får bara se till att vara på “säkra platser” och inte utmana ödet att gå in i de avspärrade områdena (och mo man gör det får man skylla sig själv!.

Passar också på att skicka en GRATTIS-hälsning till min underbara vän Marcus som fyller år idag, HURRA HURRA HURRA HURRA…

Nej nu blir det frukost och poolhäng, må väl mina vänner för jag skall njuta av de sista dagarna här.
Imorgon kväll blir det färd hem till Sverige!…