En tanke som slog mig!

En tanke som slog mig. Varje dag är inte alltid bra. Varje dag är inte rolig. Varje dag är humöret inte på topp. Om vi räknar bort dessa dagar som smyger sig på då och då. När inspirationen är noll och motivationen minus. När kroppen skriker efter vila men uppgifterna samlas på hög. Om vi räknar bort dessa dagar så vill jag alltid vakna med ett leende på läpparna.

Jag vill göra någonting då jag varje dag kan vakna och se fram mot dagen. Jag tänker inte låta mig fastna i rutiner bara för det är bekvämt. Jag behöver någonting som hela tiden utmanar mig samtidigt som det ger mig glädje. Som sagt, jag vill vakna upp varje dag och vara peppad på det som komma skall.

Det är inte långt kvar tills dagens leende kommer att bytas ut mot ett annat leende. Vad som än händer i framtiden ska jag se till att alltid vakna upp med ett leende på läpparna.
HOlstLiten