En riktigt bra träff i Stockholm, och möte med en världsmästare!

Var och besökte/träffade dom som tillverkar mina proteser (Össur) och så skulle jag ha ett litet föredrag om hur man kan använda sociala medier för att sprida sina budskap.
Och vi kan ju börja när jag kom upp till kontoret då alla redan sitter i ett konferensrum och har lite genomgång hur dagens aktiviteter har varit.
När jag kom in så började de presentera kommande år hur planen ser ut mm, sedan fick jag ha mitt föredrag vilket var riktigt uppskattat.

Jag träffade många roliga och intressanta människor där och en av de nya var en kille som heter Daniel, och han är lårbensamputerad sedan en olycka inom gymnastiken.
Det som är det roliga är att han för tre dagar sedan tog världsrekord i längdhopp med hela 6.53 meter. En grym prestation och han har återhämtat sig otroligt bra.
11214388_10205663049629980_7379311296253137693_n

Nu var det inte bara Daniel som var där som sagt utan det var även fler ambassadörer för Össur där (idrottare och brukare).
Alla som var på den här träffen har sina livshistorier och har kommit långt så jag vill inte bara sticka ut med Daniels prestationer utan alla som var med är grymt duktiga.
Vid femtiden så var vi klara på kontoret och vi fick en stund på våra hotellrum, sedan var det bowling som stod på schemat för att avnjuta en middag efter.
Och den middagen ska vi inte prata om, och måste tillägga att Össur skötte allt bra men restaurangen vi var på får inga toppbetyg vare sig service eller att servera maden i tid.
Men till slut fick vi maten och vi kunde gå därifrån mätta och belåtna.

Så TACK Össur för den fina gästvänligheten!…