En fartfylld helg med Parasport samt DM i Cheerleading!

Den här helgen har det varit många bollar i luften om man säger så, kan börja med lördagen som jag tillbringade i Sjuhäradshallen då  jag hjälpte Krister med handikappgolfen.
För att förklara lite så hade Parasport en “uppvisning” om de olika sporterna som man kan utöva, och det var golf, rullstolsbasket, innebandy, handboll mm.
Jag var som sagt vid golfen och hjälpte till, och där fanns lite annorlunda klubbor som var gjorda av plast och man skulle slå tennisbollar som fastnade på olika måltavlor.
Ett bra sätt att få människor med ett funktionshinder att testa på en sport som kanske kräver lite extra då golf är en teknisk sport. Ett riktigt bra initiativ måste jag säga!.
DSC_0096 DSC_0097 received_10154538776422926
När detta var klart så var det bara att bege mig hem för att vila lite då kvällen skulle tillbringas bakom spelarna på Grand (vilket jag även gjorde i fredags).
12669170_10153780313400491_1879821171_o
Foto:Johan Valkonen
På söndag kl 08:45 ringde klockan och det var bara att kliva upp för då var det dags att åka till Boråshallen då Södra Distriktsmästerskapen i Cheerleading skulle avgöras, och jag skulle sköta musiken. Jag var fruktansvärt trött men det var inget val, bara att köra på då jag har lovat. Så otroligt duktiga dessa människor, jag är så imponerad över vad de klarar av att göra.
DSC_0100
När tävlingen var slut och det skulle vara prisutdelning så ropade speakern ut i högtalarna: Kan alla vara snälla och vinka till vår DJ som skall ta ett kort på er! och ja det är inte varje dag man får över 1000 personer som sitter och vinkar glatt.
DSC_0103
Sen var det bara att packa ihop och byta om för det blev en löprunda efter detta med, dock helt slut i kroppen men jag skulle bara göra det (blev ingen bra tid men jag var ute och sprang 5 kilometer i alla fall som sagt)
_20160208_094500